Duallayer -::- Barış 'n Türker ' s Area !
Anasayfa | Kayıt | Giriş Hoşgeldiniz Guest | RSS
[ Yeni mesaj · Üyeler · Forum kuralları ! · Arama · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Duallayer Program Deposu » Katılımsız Programlar » Katılımsız Program Nedir ? Ne İşe Yarar
Katılımsız Program Nedir ? Ne İşe Yarar
MytolociaDate: Salı, 2010-08-10, 10:25 PM | Message # 1
Generalissimo
Group: Adminler
Messages: 54
Reputation: 0
Status: ÇevirimDIŞI
Katılımsız Nedir ? Katılımsız programlar ne işe yarar ? Buyrun anlatalım

Forumda paylaşılan sonunda Katılımsız !! yazan program sunumları hakkında bilgi vermek amacıyla yazılmıştır. Bunun için "Katılımsız" programın ne demek olduğu aşağıda detaylı anlatılmıştır. Hadi başlayalım;

Genel Olarak Katılımsız Kavramına Bakış;

Katılımsız kurulum; unattended setup, silent install, gizli kurulum, otomatik kurulum, sessiz kurulum, kullanıcı mudahalesi olmayan kurulum şekillerinde de anılabilir.
Katılımsız kurulum; kullanıcı müdahalesi olmadan, kendiliğinden yüklenen otomatik kurulumlardır. Katılımsız kurulum için hazırlanan dosyanın sadece çalıştırılması yeterlidir, size kuruluma dair hiçbir soru sorulmayacaktır, programın yüklenmesi otomatik olarak yapılacaktır.
Katılımsız kurulumlar script, ek komutlar, çok çeşitli parametreler kullanılarak normal kurulum işlemlerinin (adımlarının) önceden tanımlanması ile oluşturulur. Bu noktada normal program kurulumunda tarafınızdan yapılacak tüm adımlar-işlemler katılımsız kurulumda önceden belirlendiği için kurulum kendiliığnden tamamlanır.

Neden Katılımsız Kurulumları Tercih Etmelisiniz?

1.Katılımsız Kurulumların Kullanımı Çok Basittir:
İndirdiğiniz dosyayı sadece iki kere tıklamanız programın kurulumu için yeterlidir. Ne tür bir program olursa olsun tüm Katılımsız Kurulumlar aynı şekilde kurulmaktadır.

2.Katılımsız Kurulumları Herkes Kullanabilir, Herkes Program Kurabilir.
Katılımsız Kurulumları her düzey bilgisayar bilgisine sahip üyelerimiz kurabilir. Bilgisayar bilgisi, program kurulum bilgisi hiç olmayan üyelerimiz bile artık ihtiyaçlarına uygun programları kendileri zahmetsizce kurabileceklerdir.

3.Katılımsız Kurulumlarımız Tam Sürümdür:
Çünkü sitemizdekiKatılımsız Kurulumlar tam sürüm olarak yayımlanmaktadır. Sitemizde özenle hazırlanmış Katılımsız Kurulumların hiçbir kısıtlaması yoktur, programlar seri numarası, cd-key, satın alma vb.. uyarılarda bulunmayacaktır.

4.Katılımsız Kurulumları Tercih Ederek Zaman Kazanın:
Katılımsız Kurulumları tercih ederek site site dolaıarak program aramak, programları tam sürüm yapmak için seri no, crack, yama (patch) aramak için uğraşmayın. Sadece tıklayın programınız kurulsun.

Sizlere sadece iki kere tıklamak kaldı…

Çoktan Seçmeli Kurulumlar Oluşturma imkanı
Katılımsız olarak hazırlanmış programları Windows Post-Install (WPI) ve AutoPlay Media Studio (AMS) tarzı programlarla toplu kurulum veya çoktan seçmeli kurulum paketleri hazırlama imkanına da sahip olabilirsiniz. Kurmak istediğiniz programları bir defa da seçerek hepsinin ardı ardına kurulmasını sağlayabilirsiniz. Böylelikle format sonrası toplu program kurulumlarında hem zamandan kazanmış olursunuz hemde bir sürü angarya işten sıyrılmış olursunuz.

Forumumuzdaki WPI ,AutoPlay Media Studio bölümüne BURADAN ulasabilir, toplu Katılımsız Program paketlerini inceleyebilirsiniz.

------------------------------------------

[b]Katılımsız Programları tek tek indirmek için Katılımsız Programlar bölümünü BURADAN inceleyebilirsiniz.

Yeni çıkan ve FULL Program Deposu'ndaki programları kullanarak katılımsız hale getirilir. Arasındaki tek fark Katılımsız olması yani Programın otomatik olarak yüklenip varsa serial , crack , patch vs işlemlerinin otomatik yapılmasıdır.Yani bir sorun olmaz.

Evet arkadaşlar umarım faydalı bir sunum olmuştur. Sorularınızı buradan sorabilirsiniz.

By мутσℓσ¢ια ...

 
Forum » Duallayer Program Deposu » Katılımsız Programlar » Katılımsız Program Nedir ? Ne İşe Yarar
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Reklam Alanı
Aşağıdaki Reklamlara Günde BİR kez tıklayarak bize destek olabilirsiniz.


Hosted by uCoz