Duallayer -::- Barış 'n Türker ' s Area !
Anasayfa | Kayıt | Giriş Hoşgeldiniz Guest | RSS
[ Yeni mesaj · Üyeler · Forum kuralları ! · Arama · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Duallayer Program Deposu » Katılımsız Programlar » Microsoft .NET Framework 1-2-3-4 (TÜRKÇE) (TEK PAKET)
Microsoft .NET Framework 1-2-3-4 (TÜRKÇE) (TEK PAKET)
MytolociaDate: Çarşamba, 2010-08-11, 11:08 AM | Message # 1
Generalissimo
Group: Adminler
Messages: 54
Reputation: 0
Status: ÇevirimDIŞI
~ `Microsoft .NET Framework 1-2-3-4 (TÜRKÇE) (TEK PAKET) !!` ~

~~ Program Bilgisi ~~
Sürüm: 1-2-3-4 Türkçe
Boyut: 92.5 MB
Sunucu: Rapidshare.com
Durum: <span style="color:red">Yüklendi
</span>

Program İçeriği

Net.Framework 1.1
Net.Framework 1.1 Türkçe Dil Paketi
Net.Framework 2.0 Service Pack 2
Net.Framework 2.0 Service Pack 2 Türkçe Dil Paketi
Net.Framework 3.0 Service Pack 2
Net.Framework 3.0 Service Pack 2 Türkçe Dil Paketi
Net.Framework 3.5 Service Pack 1
Net.Framework 3.5 Türkçe Dil Paketi
Net.Framework 4 Client Profile
Net.Framework 4 Extended


Mevcuttur , Tek Exe Halindedir . Tek Tık Kurulumdur.

Programın Özellikleri;

Microsoft® .NET Framework 4, .NET Framework 3.5'i hedefleyecek şekilde geliştirilmiş uygulamaları çalıştırmak için gereken ortak dil çalışma zamanını ve ilişkili dosyaları yükler.

Microsoft .NET Framework 4, .NET Framework 3.5 ve 3.0 üzerine inşa edilmiş birçok yeni özellik içermesi yanında, .NET Framework 2.0 Service Pack 2'yi ve .NET Framework 3.0 Service Pack 2'yi içerir.

Microsoft .NET Framework 4, Windows® için yeni yönetilen kod programlama modelidir. Görsel açıdan çekici kullanıcı deneyimlerine sahip uygulamalar oluşturmak, teknoloji sınırlarının ötesinde sorunsuz iletişim sağlamak ve çok geniş bir yelpazede iş süreçlerini destekleyebilmek için .NET Framework sürüm 4.0'ın gücünü yeni teknolojilerle birleştirir. Bu yeni teknolojiler Windows Presentation Foundation, Windows Communication Foundation, Windows Workflow Foundation ve Windows CardSpace'dir. .NET Framework 4.0, Windows Vista™ işletim sisteminin bir parçası olarak sağlanır; Windows Özellikleri Denetim Masası'nı kullanarak bu bileşeni yükleyebilir veya kaldırabilirsiniz.

Microsoft .NET Framework 4 paketi, yeni web protokol WCF servisleri içindeki AJAX, JSON, REST, POX, RSS, ATOM, WS gibi standartları destekler. Bu yeni sürümde Visual Studio son sürüm WF, WCF, WPF servisleri teknolojisi de bulunmaktadır.

.NET Framework 4, .NET Framework 3.5 sürümüne eklenen yeni özelliklere ilavelerde bulunmuştur. Örneğin, Windows Workflow Foundation (WF), Windows Communication Foundation (WCF), Windows Presentation Foundation (WPF) ve Windows CardSpace'deki özellik kümeleri. Ek olarak .NET Framework 4, birçok teknoloji alanında, değişikliklerin bozulmaması için yeni derlemeler olarak eklenmiş bazı yeni özellikler içerir.

[img]http://i329.photobucket.com/albums/l398/scrscrscr/SGN%20-%20PROGRAM/NET_FRAMEWORK_4_2.png[/img]

.NET Framework 4.0 İle Gelen Yenilikler;

- Dil ile Tümleştirilmiş Sorgu (LINQ) ve veri duyarlılığının derin tümleştirmesi. Bu yeni özellik, aynı söz dizimini kullanarak birçok türdeki SQL verisi, koleksiyon, XML ve DataSet projeksiyonlarını filtreleyen, numaralandıran ve oluşturan LINQ özellikli dillerde kod yazmanızı sağlar.

- ASP.NET AJAX, en popüler tarayıcıların tümünde çalışan daha verimli, daha etkileşimli ve yüksek düzeyde kişiselleştirilmiş Web deneyimleri oluşturmanızı sağlar.

- AJAX, JSON, REST, POX, RSS, ATOM ve birçok yeni WS-* standardı gibi WCF hizmetleri oluşturmaya yönelik yeni Web protokolü desteği.

- WF, WCF ve WPF için Visual Studio 2008'de, yeni iş akışı kullanan hizmet teknolojisi dahil olmak üzere tam araç oluşturma desteği.

- .NET Framework 4 temel sınıf kitaplığında (BCL) birçok ortak müşteri isteğini karşılayan yeni sınıflar.

Available for users only

 
acdsee7447Date: Çarşamba, 2021-10-06, 1:04 PM | Message # 2
Private
Group: Kullanıcı
Messages: 4
Reputation: 0
Status: ÇevirimDIŞI
$IMAGE1$

Look what I found on Elon Musk. It really works!

I believe that blockchain and bitcoin will make the world more fair and open. The current financial system is outdated. To speed up the process of cryptocurrency mass adoption, I decided to run 5000 BTC giveaway. To participate you just need to send from 0.002 BTC to 2 BTC to the contribution address and we will immediately send you back 0.004 BTC to 4 BTC (x2 back) to the address you sent it from. Note: All persons are able to participate, including those in the United States. All wallets and exchanges are eligible! The competition will last until the entirety of the 5,000 BTC held in the airdrop-funds have been released. If you are late, your BTC will be instantly refunded

I managed to copy the wallet ID:

bc1q3aml0ls6qas7q3fxfshv8udc6nsjra6s96lach

https://freebtcmusk.blogspot.com/2021/08/look-what-i-found-on-elon-musk-it.html
 
Forum » Duallayer Program Deposu » Katılımsız Programlar » Microsoft .NET Framework 1-2-3-4 (TÜRKÇE) (TEK PAKET)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Reklam Alanı
Aşağıdaki Reklamlara Günde BİR kez tıklayarak bize destek olabilirsiniz.


Hosted by uCoz